Dommeren skulle vist ut CSKA-spiller, men ga kort til feil mann da City fikk to røde kort og tapte

Dramatikk i Manchester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester City-CSKA Moskva 1-2 (1-2)

(Dagbladet): Manchester City hadde det første oppgjøret mot CSKA Moskva i sin hule hånd, men rotet etter hvert bort 2-0-ledelsen, og måtte ta til takke med ett poeng.

Alt annet enn seier hjemme på Etihad ville vært et for et nederlag å regne, men CSKA viste at de hadde kommet for å kjempe. Gjestene gikk nemlig til pause med en 2-1-ledelse etter en dobbel fra Seydou Dombia, og selv om Yaya Toure scoret på frispark var dette kvelden hvor City ødela for seg selv.

Fernandinho fikk sitt andre gule kort da de blåkledde jaktet utlikning i den andre omgangen, og Toure fikk direkte rødt da han mistet hodet. Det samme skulle svenske Pontus Wernbloom hatt, men i stedet ga den greske dommer Anastasios Sidiropoulos kort til feil spiller.

En beksvart dag for Manuel Pellegrinis menn som står med to (!) fattige poeng etter fire kamper og nå må ha seier mot Bayern Munchen og Roma for å sikre avansement.

- Skjer hele tiden Wernbloom, som nok skulle vært utvist, sier til Viasat etter kampen at dette er slikt som skjer.

- Jeg vet ikke om han gir midtstopperen vår gult kort for snakk eller for situasjonen. Om han gir for snakk, så er det klart at jeg ikke skal ha gult. Om han tar for sitasjonen, så er det en feilaktig beslutning. Men det er sånt som skjer hele tiden, sier Wernbloom til Viasat etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer