Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dommer viste ut spiller etter å ha sparket etter ham

Dommeren snublet - sparket etter spiller og viste ham ut

Merkverdig utvisning da PSG slo Nantes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Se episoden i videoen ovenfor.

PSG slo Nantes 1-0 på bortebane i Ligue 1 etter en tidlig scoring av Angél Di Maria. Det er likevel ikke det kampen kommer til å bli husket for.

På overtid skjedde det nemlig en helt bisarr situasjon. PSG kontret og Kylian Mbappe var på vei inn i feltet, da dommer Tony Chapron krysset inn foran Nantes-spiller Diego Carlos for en bedre vinkel. Dommeren var ikke langt nok foran Carlos, derfor snublet og falt han.

Da mistet dommeren fatningen og sparket ut etter Nantes-spilleren. Som om ikke det var nok viste dommer Chapron det gule kortet til Carlos, som allerede hadde fått et gult tidligere i kampen.

Det betød at Carlos måtte se de siste overtidsminuttene fra garderoben, etter noe som ut fra tv-bildene virket å være et uhell.

Det er ikke første gangen Chapron er involvert i en kontroversiell situasjon. I 2009 dømte den franske dommeren Europa League-kvalfisering mellom Tromsø og Athletic Bilbao og ga gjestene et svært tvilsomt straffespark på tampen som sendte baskerne videre.

Til-keeper Sead Ramovic ble vist det røde kortet og sa til Dagbladet etter kampen at drømmen hans var blitt knust.

PSG er overlegen ligaleder i Frankrike og har elleve poeng ned til Monaco og Lyon etter 20 serierunder. Nantes er nummer fem i den franske ligaen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!