Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dommeren var en katastrofe

ULLEVAAL (Dagbladet): Strømsgodsets Jostein Flo og Lyns Kjetil Løvvik er ikke nådige i kritikken av dommerne som opptrer i norsk 1. divisjon.

- Det er stor forskjell fra Roy Helge Olsen og Rune Pedersens nivå og ned til dem som dømmer i 1. divisjon, sier Flo til Dagbladet.

Han mener noe må gjøres for å heve standarden.

- Det er for ille når du flere ganger må følge med på hvordan dommeren dømmer, istedenfor å konsentrere deg om spillet. Jeg har likevel sluttet å klage på dommere - det nytter ikke likevel, sier Flo og karakteriserer gårsdagens linjemann på denne måten:

- I den ene situasjonen der vi var i tvil om ballen var over streken, løper linjemannen som en 50-åring. Med 20 meters avstand fra cornerflagget er det vanskelig å få et riktig bilde av situasjonen, sier Flo.

Han får støtte fra Kjetil Løvvik.

- Dommeren var en katastrofe. Han ga meg gult kort da jeg sto og dirigerte muren vår. Det betyr at jeg må stå over neste kamp, sier Løvvik.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media