- Dommeren var ikke god. Han hjalp Italia

Kroatias landslagssjef Bilic raser mot Howard Webb.

FORBANNA: Kroatias Slaven Bilic var forbanna og kritisk til dommer Howard Webb etter 1-1 mot Italia. Foto: AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG
FORBANNA: Kroatias Slaven Bilic var forbanna og kritisk til dommer Howard Webb etter 1-1 mot Italia. Foto: AFP PHOTO / FRANCISCO LEONGVis mer

• Kroatia - Italia 1-1

Kroatias landslagssjef Slaven Bilic raste mot dommer Howard Webb etter 1-1-kampen mot Italia i fotball-EM torsdag.

Bilic mener at laget hans ble snytt for straffespark da Thiago Motta dro ned Nikica Jelavic i straffefeltet ved et hjørnespark i annen omgang.

Webb ga Motta gult kort, men dømte ikke straffe fordi ballen ikke var i spill. Han lot bare Kroatia ta corneren. Bilic var lite tilfreds med det.

- Jeg er ikke enig med trenere som aldri kommenterer dommeren. Dømmingen er viktig for jobben min. Vi kan diskutere om jeg er objektiv eller ikke, og selvsagt er jeg ikke det, men det var et klart straffespark. Det er jeg sikker på, sa han.

- Dommeren var ikke god. Han hjalp Italia. Da kan jeg si at han ikke var god, for han var ikke god for oss.

Italia dominerte stort før pause og tok ledelsen på Andrea Pirlos frispark, men Mario Mandzukic utnyttet en feil av Giorgio Chiellini og satte inn 1-1.

- Vi gjorde noen endringer ved pause. Mandzukic spilte dypere, Rakitic gikk ut på vingen, og jeg dyttet fram Modric. Da var vi best, og vi var nær ved å vinne kampen, sa Bilic.

Med seier torsdag ville Kroatia vært videre, men nå må laget trolig ha minst ett poeng mot Spania.

(NTB)