Foto:Erik Berglund / Dagbladet
Foto:Erik Berglund / DagbladetVis mer

- Dommeren var veldig dårlig, for å si det pent

Drillo holdt pressekonferanse dagen derpå.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): • Les alt om landslaget på vår samleside.

Dagen etter å ha blitt utspilt av Danmark holdt Egil «Drillo» Olsen i ettermiddag en pressekonferanse på Ullevaal Stadion.

Der ble han spurt om hva han mente om Simon Kjærs erkjennelse om at han burde vært utvist etter at han løp ned en Mohammed Abdellaoue med fri bane mot mål omtrent et kvarter ut i kampen.

- Det er sånn det er, men dommeren var veldig dårlig generelt for å si det pent. Men det er alltid dersom, hvis og alltid i fotballen, sier «Drillo».

- Er du skuffet over antall sjanser vi skapte i går?

LØPT NED: Simon Kjær innrømmer at han burde fått rødt kort for denne nredrivingen av Mohammed Abdellaoue. Foto:Erik Berglund
LØPT NED: Simon Kjær innrømmer at han burde fått rødt kort for denne nredrivingen av Mohammed Abdellaoue. Foto:Erik Berglund Vis mer

- Det er et dumt spørsmål. Selvfølgelig er jeg skuffet over at vi bare skaper én sjanse, sier Drillo.

- Er det det sureste tapet ditt i moderne tid?

- Jeg vet ikke om det er det sureste. Eller hva mener du med moderne tid? Siden 1900-tallet, spurte en smilende Drillo.

Bedre oppladning 69-åringen har ikke fått analysert kampen enda, men tror at Danmark fikk en bedre oppladning til kampen ettersom de ikke spilte på fredag.

Norge møtte da Island på Ullevaal, og dro til København dagen etter. I den danske hovedstaden fikk de knapt utført en treningsøkt før det var klart for kamp.

- Det kan ha spilt en rolle, for at såpass mange underpresterer er veldig spesielt, sier landslagssjefen.

BEST I ALT: Danmark var best i alt under gårsdagens kamp. Her jubler de for Nicklas Bendtners 2-0-scoring. Foto: Erlend Aas / Scanpix
BEST I ALT: Danmark var best i alt under gårsdagens kamp. Her jubler de for Nicklas Bendtners 2-0-scoring. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

- Danskene fikk en mye bedre oppladning, mens vi måtte opp og ned, og litt opp igjen. Det mestret vi dårlig, legger han til.

Tung kveld Han var - som hele Norge - skuffet over den svake forestillingen i Parken.

- Jeg er fremdeles skuffet, men jeg er flink til å ta meg inn igjen. Det ble en tung kveld i går. Vi gjorde en dårlig kamp, og det er ikke noe hyggelig, sier Olsen.

Spesielt midtbanene fungerte dårlig, mener landslagstreneren.

- Vi slet strukturelt i midtbaneleddet og det forplantet seg til de andre lagdelene. Vi slet spesielt på venstresiden, og det var derfra begge målene kom. Vi hang forsåvidt sammen fremover, men når vi forsvarer oss så dårlig blir de vanskelig å angripe, sier han.