Klopp raste mot fjerdedommeren:

Dommerens svar 
på raseriutbruddet overrasket Klopp

Liverpool-treneren var ikke fornøyd med at Chelsea fikk straffe på tampen av 1-1-kampen.

RASTE:  Jürgen Klopp mente Liverpool skulle hatt frispark i en situasjon før Chelsea fikk straffe. Foto: PA Photos/Simon Bellis.
RASTE:  Jürgen Klopp mente Liverpool skulle hatt frispark i en situasjon før Chelsea fikk straffe. Foto: PA Photos/Simon Bellis.Vis mer

(Dagbladet): Da Chelsea fikk straffe under gårsdagens kamp mellom Liverpool - Chelsea, var det en rasende Jürgen Klopp på sidelinjen. Tyskeren insisterer derimot på at utbruddet ikke var like ille som det TV-bildene fikk det til å virke.

Det var god stemning mellom Klopp og Chelseas Antonio Conte under kampen. Foto: AFP/Paul Ellis.
Det var god stemning mellom Klopp og Chelseas Antonio Conte under kampen. Foto: AFP/Paul Ellis. Vis mer

- Jeg snudde meg mot han og sa at «Ingen kan slå oss!». Det er naturligvis ikke sant, men det var det jeg sa i det øyeblikket, sa Klopp etter kampen ifølge The Guardian.

Klopp sier at han ikke var uenig i selve straffen, men mener at Liverpool skulle hatt et frispark i forkant for en felling på forsvarsspiller Dejan Lovren.

- Jeg gikk tilbake til fjerdedommeren og sa: «Beklager - du er feil person å snakke til», da sa han: «Ikke noe problem. Jeg liker lidenskapen din». Det har jeg aldri fått høre fra en dommer. Det var kult.

Poengdeling

Heldigvis for Liverpool reddet Simon Mignolet straffen. Diego Costa tok straffen etter å selv ha blitt felt.

Kampen endte til slutt 1-1. Chelsea gikk opp i ledelsen i første omgang etter et frispark av David Luiz. Liverpool utlignet tidlig etter pause ved Georginio Wijnaldum.

Hyller Kante

Etter kampen trakk tidligere Liverpool-spiss Emile Heskey frem N'golo Kante som spilleren han hadde valgt, hvis han kunne gitt en av Chelsea-spillerne til sitt Liverpool.

- Energien hans er latterlig, og han er en mester i den defensive midtbaneposisjonen - et område der Liverpool ikke er på sitt beste, sa han til Standard Sport.

Kante hadde 14 vellykkede taklinger i løpet av kampen, én mindre enn hele Liverpool-laget til sammen.