Edvartsen-saken

Dommerforeningen lar ikke Edvartsen-saken ligge. Noen må fortelle dem at de vant

Forrige gang Edvartsen-saken ble løst var dommerforeningen så misfornøyd at de torpederte avtalen med e-poster til NRK og TV 2. Nå, selv om Edvartsen har gjort alt de har bedt om, klarer de ikke å la denne løsningen ligge heller.

DØMMER IKKE MER I 2017: Svein-Erik Edvartsen kom til enighet med NFF i dommersaken i går. Det betyr at FIFA-dommeren ikke skal dømme mer i 2017. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
DØMMER IKKE MER I 2017: Svein-Erik Edvartsen kom til enighet med NFF i dommersaken i går. Det betyr at FIFA-dommeren ikke skal dømme mer i 2017. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KONFLIKTEN MELLOM DOMMERSJEF Terje Hauge og dommer Svein-Erik Edvarsen er ikke løst, men lokket som er lagt på saken gjør det i hvert fall mulig å gå videre med en viss ro i rekkene. Det er NFF happy med, det er Svein-Erik Edvartsen happy med og det virker det som om Terje Hauge kan leve med, han fortsetter i hvert fall i jobben og har ikke sagt noe annet.

I SLIKE TILFELLER, når betente saker håndteres med brannslukking og mest legges på vent av frykt for uopprettelige skader, er det følsomhet og diplomatisk klokskap som gjelder. Når spist er spist, slik advokat Elden uttrykte det, går man videre med generalsekretær Pål Bjerketvedts «det ønsker jeg ikke å kommentere, det er det ikke riktig av meg kommentere, det legger vi ikke vekt på nå - det viktigste er at vi er kommet til en løsning alle kan leve med».

SÅ LENGE PARTENE i saken evner å opptre i henhold til den inngåtte avtalen skulle man tro at sympatisørene på vinnersida ville klare det også. Men nei da, dommerforeningen ved leder Ola Hobber Nilsen klarer heller ikke denne gangen å la en løsning bli liggende i ro.

Nå er det Edvartsens «bevis» på motmobbing som er problemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer