- Dommerne er redde

BERGEN (Dagbladet): Brann-Molde 0-0. Teitur Thordarson anklager dommerne for å favorisere bortelagene på Brann Stadion etter at Rune Pedersen i går unnlot å blåse to klare straffespark for Thorstein Helstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Veldig ofte føler jeg at dommerne er redde for å favorisere oss her hjemme. De vil ikke gi inntrykk av at vi får fordel av et entusiastisk publikum, og blåser motsatt vei, sier Teitur Thordarson til Dagbladet.

Pedersen innrømmer feil

I går hadde Thordarson rett.

Etter at Rune Pedersen hadde sett de omdiskuterte situasjonene på video, beklaget han at ikke Brann fikk straffe da Thorstein Helstad ble felt av Tobias Carlsson etter 61 minutter.

- Det er beklagelig at man misser ting. Når jeg ser situasjonen nå, så burde jeg nok blåst straffe, sier Pedersen til Dagbladet.

Han påpeker at han i kampens hete var delvis dekket, og ikke følte seg sikker på om Helstad ble felt.

Sammenlikner med RBK

- Hvem skal tvilen komme til gode da?

Spør Thordarson.

- Helt håpløst og ufattelig at han ikke blåser. Uansett hvor vi hadde vært i utlandet, hadde den situasjonen gitt straffe, sier han.

Han skjønner at kritikken kan oppfattes som syting, men klarer ikke å la være. Brann har visstnok bare fått to straffespark på hjemmebane på halvannen sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer