EKSPERT I TV 2: Frode Scheie (til høyre) håper utestengelsen etter jenter 13-kampen ikke får konsekvenser for hans engasjement i TV 2. Her er han sammen med Glenn Solberg og Julie Strømsvåg. 
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
EKSPERT I TV 2: Frode Scheie (til høyre) håper utestengelsen etter jenter 13-kampen ikke får konsekvenser for hans engasjement i TV 2. Her er han sammen med Glenn Solberg og Julie Strømsvåg. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

«Dommerne følte seg truet, og den ene gikk gråtende i garderoben»

TV 2-ekspert Frode Scheie utestenges etter jenter 13-kamp.

(Dagbladet): Frode Scheie er best kjent som tidligere landslagskeeper i håndball og TV 2-ekspert.

Men han er også trener for sammenslåingslaget BSK/NIF i Postenligaen og lagleder for jenter 13-laget til Drøbak Frogn. Og det var etter en kamp med sistnevnte lag at Scheie ifølge disiplinærutvalget oppførte seg på en uakseptabel måte, etter et seksmålstap mot Ski i forrige måned.

Det melder TV 2 Sporten.

Dommerne var 17 år gamle og følte seg truet av Scheie, heter det i rapporten. En av dem gikk gråtende i garderoben. Utvalget mener den erfarne håndballmannen viste mangel på respekt og fair play da han også nektet å takke for kampen

Nå blir den tidligere landslagskeeperen utestengt fra all håndball i to kamper. Han må sone i forbindelse med kampene til Drøbak Frogns J13-lag, og ettersom de spiller både søndag og mandag, slipper han å stå over noen av kampene til BSK/NIF.

- Nå får det ikke noe å si, derfor velger jeg ikke å anke dommen. Men jeg føler meg urettferdig behandlet, sier Scheie til TV 2, og legger til at han håper episoden ikke får konsekvenser for hans engasjement i kanalen.

Blant annet skal han jobbe for TV 2 når håndballjentene spiller EM i Serbia i desember.

Redaksjonssjef Christine Espeland varsler at de vil ta opp saken med Scheie så snart som mulig.

Dagbladet har foreløpig ikke kommet i kontakt med Frode Scheie i kveld.