Dommertabbe stoppet Rivaldo

Real Madrid- Barcelona 2-2. Ett minutt på overtid dunket Rivaldo inn sitt tredje mål for Barcelona. Men bare den svake dommeren skjønte hvorfor det var offside.

Dommer Losantos Omar blåste villig i favør av Real Madrid gjennom hele kampen. Likevel klarte Rivaldo å plassere to baller bak Casillas i Madrid-målet. Men da den tredje ballen føk inn, mente Omar at det var nok og annullerte for offside.

Rivaldo skjøt, tre Barcelona-spillere var på vei ut, men var ikke involvert i spillet. Ballen traff en Madrid-spiller, skiftet retning og satte Casillas ut av spill. Før Madrid-tilhengerne skjønte at Omar var på deres lag, haglet det stoler, flasker og annet dritt fra tribunen. Ingen ble skadd.

Det var Rivaldos og Rauls dag i Madrid i går. Begge scoret to mål hver, men det var Barcelona og Rivaldo som hadde fortjent alle poengene.

Valencia klarte 1- 1 borte mot Zaragoza, uten at John Carew kom på scoringslista. Real Madrid leder den spanske serien, fem poeng foran Deportivo La Coruna som igjen ligger to poeng foran John Carew og Valencia.

<B>RØVERI:</B> Rivaldo og Barcelona fortjente alle poengene med Real Meadrid.