Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dømte kjærestens toppkamp

Håndballdommer får smekk av forbundet.

(Dagbladet.no): Toppdommer Per Olav Peersen og eliteseriespiller Maylinn Moberg på Våg er kjærester.

Får følger

I går spilte serieleder Larvik mot Våg, men ingen i Larvik eller forbundet var klar over de amorøse forbindelse mellom dommeren og Våg-spilleren.

Nå får dette følger, etter at Fædrelandsvennen avslører forholdet mellom spiller og dommer.

- En merkelig konstellasjon. Dette er dårlig håndverk av Norges Håndballforbund (NHF), og er ikke som det burde være, sier Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til avisen.

Kjent på nettside

Terje Antonsen som leder dommerkomiteen i forbundet synes ikke Per Olav Peersen burde dømt kampen så han er sammen med en av spillerne.

- Når slikt skjer, bør dommerne si ifra. Dommere og aktører skal ikke ha familieforbindelse, sier Antonsen, og legger til at Peersen ikke får dømme Våg noe mer så lenge han er kjæreste med Maylinn Moberg.

Dommeren har ikke lagt skjul på forholdet mellom de to. På sin egen nettside skriver dommeren om forholdet mellom de to, og han har lagt ut flere bilder fra ferier de har vært på.

Treneren til Våg er også ukomfortabel med situasjonen.

- Det var feil at han dømte denne kampen. Det gjorde at dommerne ble redde for å dømme fordel oss, sier Våg-trener Arnfinn Haukom Olsen til Fædrelandsvennen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media