Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Don King ba om video av Brækhus

- Tror han likte det han så, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cecilia Brækhus våknet opp i Basel søndag morgen i visshet om at hun ble lagt merke til lørdag kveld. Selv boksepromotoren Don King viste interesse.

• Lørdag kveld: Brækhus proffdebuterte med seier

- Vi fikk mange tilbakemeldinger etter debutkampen til Cecilia lørdag, og alle har vært positive. Alle er imponert, sier Helge Wærøy i Stonehand Promotion til NTB.

Don King tok kontakt

- Det mest spesielle og morsomme er at Don King ba om å få tilsendt en video av Cecilia, både fra kampen mot Ksenija Koprek lørdag og fra treningen hjemme i Melhus. Jeg tror han likte det han så, sier Wærøy.

Cecilia Brækhus tok kommandoen i debutkampen sin mot kroatiske Koprek lørdag. Hun pepret motstanderen med slag, men Koprek var råsterk og klarte å stå på beina kampen ut, selv om hun ble truffet av det beste og hardeste skytset Brækhus kunne varte opp med.Så overlegen var Brækhus gjennom alle de fire tominuttersrundene at det nesten var rått parti. Ikke rart at både Steffen Tangstad, Thomas Hansvoll og bokseeksperten Olof Johansson spådde henne en stor profframtid på direkten på norsk TV.

Usikkert

- Jeg er i kjempegod form. Det vil ikke være noe problem for meg å holde på formen en uke til. Derfor kan det hende jeg sier ja takk til det tilbudet jeg har fått om å bokse i Scandinavium i Göteborg om en uke, sa Cecilia Brækhus til NTB etter debutkampen sin.

FLOTT DEBUT: Cecilia Brækhus (t.v.) vant i går proffdebuten mot kroatiske Ksenija Koprek. I dag tok Don King kontakt. Foto: SIGGI BUCHER/REUTERS/SCANPIX
FLOTT DEBUT: Cecilia Brækhus (t.v.) vant i går proffdebuten mot kroatiske Ksenija Koprek. I dag tok Don King kontakt. Foto: SIGGI BUCHER/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Søndag var det likevel ikke så sikkert at Brækhus kommer til å stille i Sverige om en uke. Da skal svenskene dra i gang proffboksing igjen etter at det har vært forbudt i 37 år.

- Både Nikita Dubunin og Andreas Evensen kommer til å stille i Göteborg 27. januar. Stonehand Promotion kommer til å bli sterkt representert der, men om Cecilia Brækhus blir med er litt usikkert, sier Helge Wærøy.

Usikkert hva som blir neste prosjekt

- Vi kommer til å vurdere og prate om det på flyet hjem fra Basel søndag kveld, men en endelig avgjørelse blir nok ikke tatt før mandag. Fysisk tror jeg nok Brækhus er i stand til å bokse i Sverige, men dette handler også om det rent mentale. Derfor er stevnet i Scandinavium litt usikkert akkurat nå.

Han hadde en meget god helg.

- Jeg er høyt oppe ennå. Det tar nok litt tid før jeg har skikkelig bakkekontakt igjen, sa Helge Wærøy til NTB søndag.

(NTB)

IMPONERT: Den amerikanske boksepromotoren Don King lot seg imponere av Cecilia Brækhus\' debutkamp på proffnivå.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!