Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Don King etterforskes

NEW YORK (Dagbladet): Boksepromotor Don King er den stygge ulven etter skandalekampen i Madison Square Garden. Kveletaket hans på USAs mest lønnsomme sportsmesterskap hadde løsnet hvis Lennox Lewis hadde vært vinneren. Nå vil toppolitikere i New York etterforske dommeravgjørelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Guvernør George Pataki, borgermester Rudy Giuliani og statsadvokat Eliot Spitzer krever granskning avhva som egentlig skjedde da boksekampen mellom Evander Holyfield og Lennox Lewis ble dømt uavgjort.

Holyfield avskyr Don King, men ble tvunget til å ta King som promotor for to år siden da han ville bokse mot Mike Tyson.

New York Post skriver at King faktisk har gjort seg til den siste slaveholderen i USA.

Den amerikanske dommeren Jean Williams som ga Holyfield seieren er utnevnt av Bobby Lee i IBF. Lee er kjent som en av Kings løpegutter og har dømt til Kings fordel tidligere.

Etter at Williams ga Holyfield seieren i femte runde som var en klar vinnerrunde for Lewis, blir hun karakterisert som kjøpt og udugelig.

FBI etterforsket Lee for bestikkelser i 1996, skriver New York Post.

I går angret boksedommer Larry O'Connell, som dømte uavgjort:

- Jeg dømte feil, og synes i dag synd på meg selv. Mest synd synes jeg på Lennox Lewis.

SLAVEHOLDER:</B> Avisa New York Post karakteriserer Don King som den siste slaveholder. Nå skal King etterforskes.