Donadoni avviser Berlusconi-innblanding

Silvio ringte, så startet tre Milan-spillere.

Italias landslagstrener Roberto Donadoni slår tilbake mot italienske medier som hevder at landets statsminister styrer laguttaket.

Silvio Berlusconi er Italias statsminister, men også eier av fotballklubben Milan. At en statsminister ringer landslagets trener før deres første EM-kamp er normalt, men når Donadoni så brukte tre Milan-spillere på midtbanen begynte teoriene å rulle.

Hadde Berlusconi brukt sin innflytelse til å få flere Milan-spillere på laget? Lot Donadoni dette skje fordi han var tidligere Milan-spiller selv?

Slike spørsmål har vært en gjenganger i italiensk presse den siste tiden. Søndag valgte Donadoni å svare på dem alle med bare ett ord: Nei.

- La oss være seriøse nå. Moren min ringer meg også og det er ikke sånn at hun sier hvilke spillere jeg skal bruke. Dere må slutte å tro at det er en skjult agenda bak alt jeg gjør, sa Donadoni til den italienske pressen.

- Vi hadde en telefonsamtale og det er det. Det er heller ikke sånn at Rosella Sensi (Romas direktør) ringte meg før Romania-kampen og sa jeg skulle ha tre Roma-spillere, sa Roberto Donadoni.

(NTB)

HAN HAR KONTAKTER: ..Men ikke så gode kontakter at han bestemmer over det italienske landslaget også. Her sammen med USAs president i Roma før helgen. Foto: REUTERS/SCANPIX
HAN HAR KONTAKTER: ..Men ikke så gode kontakter at han bestemmer over det italienske landslaget også. Her sammen med USAs president i Roma før helgen. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Donadoni avviser Berlusconi-innblanding
HVOR MANGE FRA MILAN? Ikke fire, men Roberto Donadoni valgte tre Milan-spillere på midten mot Nederland. Men han avviser at det hadde noe med Berlusconi og Milan-bakgrunnen å gjøre.