Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Donald med fotballblad

Det er ikke bare i den virkelige verden at fotballen engasjerer. Nå kommer et eget tegneserieblad med fotballstriper fra Andeby.

Ifølge Egmont Serieforlaget er bladet Kick-It en kombinasjon av fotballserier fra Andeby, konkurranser, oppgaver og artikler og fakta om sommerens fotball-VM.

Blant annet presenteres VMs stjernespillere og de åtte VM-gruppene.

Av tegneserier, vil det blant annet bli en spesiallaget fortsettelsesserie der Donald reiser til Tyskland for å jobbe som reporter under fotball-VM.

(ANB)

STJERNEREPORTER: Donald Duck har allerede ei stjerne i Walk of Fame i Hollywood. I en ny tegneserie skal den vesle anda til Fotball-VM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling