SNAKKER: Tennistalentet Donna Vekic forteller at hun er misfornøyd med slengkommentaren fra tennisspilleren Nick Kyrgios nylig. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER: Tennistalentet Donna Vekic forteller at hun er misfornøyd med slengkommentaren fra tennisspilleren Nick Kyrgios nylig. Foto: NTB ScanpixVis mer

Donna (19) bryter stillheten etter sex-kommentaren

Ble offer i tenniskrangel.

(Dagbladet): Det kroatiske tennistalentet Donna Vekic (19) havnet midt i tennissportens største snakkis den siste uka:

Nemlig feiden mellom stjernene Stanislas Wawrinka (30) og Nick Kyrgios (20).

- Beklager å si det kamerat, men Kokkinakis har hatt sex med dama di, skrek Kyrgios til Wawrinka midt i en match i forrige uke.

Vekic har ikke kommentert utspillene. Før nå.

- Det er ikke lett, for jeg er veldig skuffet, men jeg prøver å beholde fokuset på tennis og den neste kampen. Jeg er veldig skuffet over at dette rammer sporten vår og jeg håper det ikke skjer igjen. Det er ikke godt for imaget til sporten, sier hun til The Province.

- Problemer Uttalelsen til Kyrgios har skapt sjokkbølger i tennismiljøet og profiler som Roger Federer (34) og Rafael Nadal (29) refser Kyrgios.

Ifølge Vekic har Kyrgios tatt kontakt med henne og bedt om unnskyldning. 20-åringen har også fått en kraftig bot av det internasjonale tennisforbundet.

- Hvis han har et problem, så kan han ta det på privaten, sier Vekic.

19-åringen fortsetter:

- Det er ting som man ikke sier uansett hvor stresset man er. Jeg tror han har problemer. Hver eneste kamp skjer det noe og han gjør det bare vanskelig for seg selv og menneskene rundt ham: Mot andre spillere, ballgutter og dommere. Jeg håper tennisforbundet tar ansvar, sier Vekic.

Stor framtid Vekic har vært best ranket som nummer 62 i verden - det skjedde i juni 2013. Nå er hun nummer 127 - men 19-åringen spås likevel å bli en av tennisens aller største profiler.

I løpet av sin foreløpig korte karriere har hun spilt inn 6,7 millioner kroner i prispenger, ifølge WTA.

Hun ble født i den kroatiske byen Osijek 28. juni 1996. Etter at idrettskarrieren tok av har kvinnen på 1,79 meter flyttet til Monte Carlo.

Siden sensommeren skal Vekic hatt et stadig bedre forhold til tennisstjerna Stanislas Wawrinka, der 19-åringen har vært en ivrig supporter fra tribunen, blant annet under French Open i juni.