Donna (19) bryter stillheten etter sex-kommentaren

Ble offer i tenniskrangel.

SNAKKER: Tennistalentet Donna Vekic forteller at hun er misfornøyd med slengkommentaren fra tennisspilleren Nick Kyrgios nylig. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER: Tennistalentet Donna Vekic forteller at hun er misfornøyd med slengkommentaren fra tennisspilleren Nick Kyrgios nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det kroatiske tennistalentet Donna Vekic (19) havnet midt i tennissportens største snakkis den siste uka:

Nemlig feiden mellom stjernene Stanislas Wawrinka (30) og Nick Kyrgios (20).

- Beklager å si det kamerat, men Kokkinakis har hatt sex med dama di, skrek Kyrgios til Wawrinka midt i en match i forrige uke.

Vekic har ikke kommentert utspillene. Før nå.

- Det er ikke lett, for jeg er veldig skuffet, men jeg prøver å beholde fokuset på tennis og den neste kampen. Jeg er veldig skuffet over at dette rammer sporten vår og jeg håper det ikke skjer igjen. Det er ikke godt for imaget til sporten, sier hun til The Province.

- Problemer Uttalelsen til Kyrgios har skapt sjokkbølger i tennismiljøet og profiler som Roger Federer (34) og Rafael Nadal (29) refser Kyrgios.

Ifølge Vekic har Kyrgios tatt kontakt med henne og bedt om unnskyldning. 20-åringen har også fått en kraftig bot av det internasjonale tennisforbundet.

- Hvis han har et problem, så kan han ta det på privaten, sier Vekic.

19-åringen fortsetter:

- Det er ting som man ikke sier uansett hvor stresset man er. Jeg tror han har problemer. Hver eneste kamp skjer det noe og han gjør det bare vanskelig for seg selv og menneskene rundt ham: Mot andre spillere, ballgutter og dommere. Jeg håper tennisforbundet tar ansvar, sier Vekic.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.