- Dop bedre enn protest

- Jeg synes det er like ille som om hele Start-laget var pumpet fulle av anabole steroider. Det hadde til og med vært bedre, skriver Petter Rudi på sin hjemmeside.

Rudis skriftlige ekstraomgang i høstens store cup-sak serveres i et brev han har vurdert lenge. I går bestemte han seg og klemte til. Men ut over å stå last og brast med det han har ført i pennen ønsker han ikke å kommentere saken ytterligere.

Den utlånte Sheffield Wednesday-proffen vil at folk skal lese det sjøl.

- Hvordan kan noen med samvittighet løfte en eventuell kongepokal på Ullevaal etter å ha jukset seg fram, sier Petter Rudi.

Og:

- Til nå har jeg sett for meg Start og Kristiansand som deler av det blide sørland. Nå? Vel, nå ser jeg på de som noen smålige regelryttere. Et lag som ikke lenger har gode nok spillere til å komme til Ullevaal på ærlig vis. Og hvis jeg noen gang mer hører om gladfotball og makreller der nedenfra, ja, da spyr jeg.

Sterk advarsel

Norges Fotballforbund får også sitt i sakens anledning. Alt mens Petter Rudi advarer alle frivillige fotballedere til å vurdere sine tillitsverv slik at det ikke skal gå med dem, som med Robert Monsen, Molde-oppmannen som glemte å føre opp Martin Andresen på dommerkortet.

- Det dere gjør for klubben kan på uante konsekvenser, skriver Petter Rudi. - Dere kan risikere at dere ved en uskyldig forglemmelse blir holdt ansvarlige av NFFs styre for at deres klubb ikke kommer til en cupfinale.

Start - ved oppmann Kai Eriksen, han som oppdaget Martin Andresens fravær på dommerkortet _ orker ikke å la seg hisse opp av Rudis utspill. Eriksen sier bare:

- Vi lever i et demokrati, og på sin egen hjemmeside får Petter Rudi mene det han vil. Han burde som alle andre lagt saken bak seg, sier Start-oppmannen til Dagbladet.

JUBLET FOR TIDLIG: Petter Rudi, Erik Brakstad og Odd Inge Olsen jubler etter å ha slått Start 4-3... trodde de.