Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dop-Bjarne tror på framtida

-Med for å være verdens beste.

Bjarne Riis, direktøren i sykkellaget CSC, har skrevet kontrakter med Schleck-brødrene til utgangen av 2010-sesongen. Det viser at Riis har tro på framtiden.

Allerede neste år løper kontrakten med hovedsponsoren CSC ut, men Riis tok likevel sjansen på å inngå langtidskontrakter med brødrene Fränk og Andy Schleck fra Luxembourg.

- Selv om jeg ikke har forlenget med CSC ennå eller hatt kontakt med andre sponsorer, så ønsker jeg å signalisere at jeg tror på framtiden. Jeg viser med dette min overbevisning om at CSC er verdens sterkeste lag, og jeg mener vi kommer til å spille en slik rolle også i årene som kommer, sier Bjarne Riis.

Den danske Tour-vinneren som er strøket fra listene etter å ha innrømmet doping, sier at inngåelsen av langtidskontraktene med Schleck-brødrene viser hvilken basis CSC-laget bør ligge på i framtiden.

- Jeg holder ikke på med dette bare for eie et sykkellag. Nei, jeg er med i sykkelsporten for å være verdens beste. Dersom ikke det hadde drevet meg, måtte jeg ha funnet på noe annet, sier Bjarne Riis.

- Nå blir målet å bygge opp noen strukturer i sykkelsporten som alle kan være bekjent av. I så måte har vi et ansvar, alle vi som er med i denne sporten, sier dansken.

(NTB)

CSC-SJEF: Danske Bjarne Riis, som har innrømmet dopingbruk, er sjef for CSC. Nå har han skrevet langtidskontrakter med brødrene Fränk og Andy Schleck fra Luxembourg. Foto: SCANPIX
CSC-SJEF: Danske Bjarne Riis, som har innrømmet dopingbruk, er sjef for CSC. Nå har han skrevet langtidskontrakter med brødrene Fränk og Andy Schleck fra Luxembourg. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling