Dop-Bjarne vil tilbake

Sier folk var naive som ikke gjennomskuet ham.

Bjarne Riis er på vei tilbake igjen for fullt. Den gamle sykkelkongen og Tour de France-vinneren har fått kampgløden tilbake.

- Jeg har nok skuffet noen ved å innerømme at jeg brukte doping, men jeg tror på den annen side ikke folk er så naive at de ikke trodde jeg brukte doping, sier den danske sykkellederen.

Han avviser bestemt at ASO, selskapet bak Tour de France, hadde noe å gjøre med avgjørelsen om at han skulle holde seg borte fra årets Tour.

- Etter innrømmelsen av dopingmisbruket måtte jeg ta imot noen ørefiker, men jeg visse samtidig at det jeg gjorde med laget mitt, og det antidopingprogrammet vi har satt i gang, er riktig, sier Riis.

- Jeg forstår ikke hvorfor det antidopingprogrammet vi har satt i gang i CSC ikke får større kreditt og oppmerksomhet. Det er det beste i verden, og derfor kommer kritikken fra våre egne sykkelledere med Jesper Worre og Jens Evald i spissen i et merkelig lys, sier Bjarne Riis.

(NTB)

LØGNER: Bjarne Riis sa i over ti år at han aldri hadde dopet seg. Nå sier han folk var naive hvis de trodde han snakket sant. Foto: SCANPIX
LØGNER: Bjarne Riis sa i over ti år at han aldri hadde dopet seg. Nå sier han folk var naive hvis de trodde han snakket sant. Foto: SCANPIX Vis mer