-  Dop er ikke bedre enn fotball

Vinni i rapgruppa Paperboys ble dømt for narkotikabesittelse i januar, men var likevel trekkplaster på et rusfritt Norway Cup-show søndag.

-  Jeg spilte i Norway Cup i mange år, men røyk kjapt ut. Etter hvert flyttet jeg til Afrika og oppdaget dop, da fant jeg ut at det var bedre enn fotballen, sa Vinni til side2.no på Ekebergsletta.

Kommentaren kom ifølge side2 i en samtale med en av side2s journalister etter at Vinni i Paperboys opptrådte foran 20 000 barn og unge søndag kveld.

Vinni selv er fortvilet over hvordan saken er blitt framstilt.

-  Selvfølgelig mener jeg ikke at dop er bedre enn fotball. Det var sagt som en spøk i en bisetning. Jeg mener ikke at unge skal ta dop heller enn å spille fotball. TV2Nettavisen har større moralske problemer enn meg hvis de vinkler en sak som dette, sier Vinni, som i januar i år ble dømt for besittelse av marihuana.

SHOWET PÅ NORWAY CUP: Vinnie i Paperboys sammen med Idol-vinner Jorunn Stiansen. Rapperen føler seg misforstått av et nettsted.
SHOWET PÅ NORWAY CUP: Vinnie i Paperboys sammen med Idol-vinner Jorunn Stiansen. Rapperen føler seg misforstått av et nettsted. Vis mer