Dop-Gatlin slo verdens raskeste mann i Roma

Bolt var ikke i toppslag.

DOP-DØMT TO GANGER:  Justin Gatlin (t.v.) slo Usain Bolt med ett hundredel i Roma i kveld.  FOTO: Ettaore Ferrari / EPA / NTB scanpix
DOP-DØMT TO GANGER: Justin Gatlin (t.v.) slo Usain Bolt med ett hundredel i Roma i kveld. FOTO: Ettaore Ferrari / EPA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Usain Bolt løp i kveld I Europa for første gang i år.

Kun seks dager før Bislett Games, varmet den jamaicanske stjernen opp på Diamond League-stevnet i Roma. Det var solgt over 50.000 billetter til den store festen.

Som vanlig har superstjerna strålet i rampelyset. På en pressekonferanse på mandag sa Bolt at han fortsatt ikke har gitt opp drømmen om å spille for favorittlaget Manchester United.

Det var ingen tvil om hvem som var den største stjerna.

Publikumsyndling Jubelbrølet steg i det verdens raskeste mann viste seg på stadion.  Han flørtet med kamera, slengte slengkyss til publikum og bøy på seg selv.

Så sank han sammen. Alvoret startet. Bolt hadde banerekorden i Roma på 9,76. Den tok han i 2012. Han taper «aldri» på sin favorittøvelse 100-meter.

Bolt fikk en meget god start til seg å være på 100-meteren. Men den store sluttspurten han er kjent for kom aldri. Amerikaneren Justlin Gatlin holdt ledelsen og vant 100-meteren på 9,94. Bolt fulgte etter på 9,95.

Dop-dømt Justin Gatlin er dømt for doping to ganger tidligere. i 2008 ble han utestengt fra idrett i fire år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.