- Dop-legene må utestenges på livstid

Dopingjeger Lerheim svarte leserne.

(Dagbladet.no): For to dager siden skrev Dagbladet.no om den tredje generasjonen EPO, Mircera, som dopingjegerne ikke kunne spore, men i går ble jukseren Riccardo Ricco tatt nettopp for bruk av dette stoffet.

Det synes kanskje å være positivt, men dopingjegerne frykter allerede at fjerde generasjons EPO kan være på full fart inn i idretten, og kanskje være i bruk allerede i OL i Beijing.

Den norske dopingjegeren Inggard Lerheim har jobbet tett opp mot langrennssporten i flere år, og har god kunnskap om EPO-doping.

- Alle legene som bidrar til doping må ut på livstid. Dette er gjort med stort hell i skisporten, skrev Inggard Lerheim da han svarte Dagbladet.nos lesere i dag.

Se alle svarene under saken!

DOPLEGENE MÅ UT PÅ LIVSTID:  Dopjeger Ingar Lerheim mener leger som hjelper idrettsutøver med å dope seg, må stenges ute av idretten på livstid. Foto: JON R. HAMMERFJELD
DOPLEGENE MÅ UT PÅ LIVSTID: Dopjeger Ingar Lerheim mener leger som hjelper idrettsutøver med å dope seg, må stenges ute av idretten på livstid. Foto: JON R. HAMMERFJELD Vis mer
- Dop-legene må utestenges på livstid