Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dop til hele Kinas landslag

PERTH (NTB-AFP): Beholdningen med veksthormoner som ble funnet i bagasjen til den kinesiske svømmeren Yuan Yuan foran VM i svømming, skal ha vært nok til å forsyne hele det kinesiske laget. Det påstår i hvert fall den amerikanske topptreneren Jon Urbanchek.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Australske tollere bekreftet i går at stoffet som ble funnet på den kinesiske jenta dagen før var veksthormoner. Treneren hennes, Zhou Zhewen, innrømmet overfor tollerne at han hadde pakket de 13 kapslene med ulovlig substans i Yuans bagasje. Han sa at veksthormonene skulle leveres til «noen» i Australia.

- Jeg er blitt fortalt av de som har undersøkt beslaget at beholdningen var stor nok til å forsyne hele den kinesiske troppen under dette verdensmesterskapet, hevder trener Jon Urbanchek.

- Jeg vet ikke hva de hadde til hensikt å gjøre med veksthormonene, men det var definitivt ikke det de oppga at de skulle gjøre. Etter alt å dømme vil nok skilpaddesuppen den kinesiske troppen skulle tilberede her nede smake endel annerledes enn de hadde tenkt seg. Hovedingrediensen mangler jo, raste Urbanchek.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!