- Døper sønnen Rio

Henning Bergs nyfødte sønn skal hete Rio - akkurat som Uniteds Rio Ferdinand.

På toppen av det hele møter Rangers-stopperen gamleklubben Manchester U - med Ferdinand på laget hjemme på Ibrox i kveld.

Landslagsstopperen ble pappa lørdag, skriver The Sun i dag. Sønnen Rio er hans fjerde barn og det andre med samboer Line Stille. Paret har fra før Lukas (1).

- Vi bestemte for en tid siden hva vi skulle kalle ham. Vi kan jo ikke bytte nå på grunn av alt som har skjedd med Rio Ferdinand de siste ukene, sier Berg til avisa.

Han tenker på dopingtesten Ferdinand ikke møtte opp til. Den saken er fortsatt ikke avgjort foran Champions League-kampen i kveld.

- Og vi oppkalte ham ikke etter Rio heller. Vi bare likte navnet. Uansett er dette noe som blir morsomt å fortelle ham i årene framover, sier Berg.

Henning Berg spilte for United fra 1997 til 2000. Ferdinand kom først til klubben i fjor sommer, da for rekordsummen 30 mill. pund (360 mill. kroner).

Og med Ferdinand på laget tror Berg at United kan vinne Champions League denne sesongen.

- Jeg tror de vinner i år på grunn av spillerne de har: Scholes, Keane, van Nistelrooy, Giggs. De er alle fantastiske spillere, sier Berg.

'

  • Her følge du Champions League direkte fra kl. 20.45 i kveld.
FAMILIETUR:</B> Henning Berg og samboeren Line med parets første barn, på landslagssamling på Hankø i mai.