Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Doping-frikjent etter samme forklaring som Contador

Bordtennisspilleren skyldte også på maten.

BLE TRODD: Den tyske bordtennisspilleren Dimitrij Ovtcharov ble trodd på at han hadde fått i seg clenbuterol via maten. Det er samme stoff som syklisten Alberto Contador har testet positivt på.  Foto: Daniel Maurer, AP/Scanpix
BLE TRODD: Den tyske bordtennisspilleren Dimitrij Ovtcharov ble trodd på at han hadde fått i seg clenbuterol via maten. Det er samme stoff som syklisten Alberto Contador har testet positivt på. Foto: Daniel Maurer, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Den tyske bordtennisspilleren Dimitrij Ovtcharov er frikjent for dopingmistankene. Det kan bli en ren lissepasning for sykkelesset Alberto Contador.

Den 22 år gamle ukrainskfødte utøveren testet positivt på det muskelbyggende stoffet clenbuterol 23. august.

Ovtcharov har hevdet at forurenset mat var årsaken til den positive prøven, og han ble trodd av Det tyske bordtennisforbundet.

Contador har hevdet at hans positive prøve skyldes en biff han har inntatt. Kanskje kan saken rundt Ovtcharov komme ut til Contadors fordel også?

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!