Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dopingavslørt i Oslo

SYDNEY (Dagbladet.no): Marion Jones' ektemann, verdensmesteren i kulestøt CJ Hunter, avga postiv dopingprøve under Bislett Games 28. juli. Det melder Sydney-avisa Daily Telegraph i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CJ Hunter (31) ble nummer to under Bislett Games med resultatet 21.26. Daily Telegraph melder - med referanse til ikke navngitte kilder - at mannen OLs største superstjerne Marion Jones giftet seg med i oktober 1998 - leverte en positiv dopingprøve for nandrolon og testoteron.

Ifølge avisen var nandroloninnholdet i Hunters urinprøve rundt 1000 ganger høyere enn den lovlige grensen på to nanogram per milliliter urin.

CJ Hunter trakk seg like i begynnelsen av september fra OL på grunn av en påstått kneskade han pådro seg under Golden League-stevnet i Berlin 1. september.

Han er tilstede i Sydney og bor sammen med kona som i går vant gull på 100 meter.

Ifølge Daily Telegraph er både IAAF (det internasjonale friidrettsforbundet) og US Track and Field (det amerikanske friidrettsforbundet) informert om den positive prøven.

En talsmann for IAAF vil i dag ikke bekrefte den positive prøven. Talsmenn for IOCs dopingovervåkere - WADA - har ikke vært tilgjengelige for kommentar.

<B>EKTEPAR:</B> Marion JOnes har fem OL-gull som mål. Nå spekuleres det i om ektemannens positive dopingprøve vil slå ut på resultatene hennes.