Dopinghøring om Camiro utsatt

Skulle egentlig avvikles lørdag.

Det internasjonale ridesportforbundet (FEI) har gått med på å utsette høringen i dopingsaken mot Tony André Hansen og hans hest Camiro.

Hansens advokat Morten Steenstrup opplyser i en e-post til NTB at han muntlig har fått bekreftet fra offisielt FEI-hold at høringen vil bli utsatt. Den var opprinnelig berammet til lørdag denne uken.

Camiro avla positiv dopingprøve etter lagkonkurransen i OL, og det norske laget kan bli fratatt sine bronsemedaljer.

Den norske begjæringen om å få høringen utsatt ble begrunnet med at det jobbes intenst med «en rekke problemstillinger og undersøkelser som ikke er mulig å få avklart innen det opprinnelig fastsatte tidsrom for høringen».

Ifølge Steenstrup er disse avklaringene svært viktige for saken.

Det jobbes nå med å finne et nytt tidspunkt som passer for de involverte, men Steenstrup regner med at høringen vil finne sted i uke 39, altså om tre ukers tid.

(NTB)

Dopinghøring om Camiro utsatt
I TRØBBEL: Tony André Hansen og hesten Camiro må vente lenger på høringen om dopingsaken. Den skulle egentlig avvikles lørdag. Foto: CAREN FIROUZ/REUTERS/SCANPIX
I TRØBBEL: Tony André Hansen og hesten Camiro må vente lenger på høringen om dopingsaken. Den skulle egentlig avvikles lørdag. Foto: CAREN FIROUZ/REUTERS/SCANPIX Vis mer