Dopingskandalen og tragedien som rystet en hel nasjon: - Han var helt alene

Antidopingsjef om tida etter Lahti-VM i 2001.

28 ÅR SOM JEGER: Medisinsk direktør i Antidoping Finland, Timo Seppälä har jaktet på dopere i 28 år. Han var med under Lahti-skandalen i 2001. Til vinteren er han tilbake i byen som huskes for Finlands største dopingsak Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
28 ÅR SOM JEGER: Medisinsk direktør i Antidoping Finland, Timo Seppälä har jaktet på dopere i 28 år. Han var med under Lahti-skandalen i 2001. Til vinteren er han tilbake i byen som huskes for Finlands største dopingsak Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

HELSINKI (Dagbladet): Medisinsk direktør i Antidoping Finland, Timo Seppälä (65), har kommet med stikk til norsk idrett etter at Martin Johnsrud Sundby brøt dopingreglementet.

Den erfarne dopingjegeren har jobbet med å fange sportens juksemakere i 28 år - og fikk på nært hold se den største skandalen i internasjonal langrenn. Fra VM i Lahti i 2001 da vertsnasjonen ble avslørt som dopere.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer