Dopprotest fra Deutsche Telekom

Gir seg som sykkelsponsor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Deutsche Telekom trekker seg som sykkelsponsor for T-Mobile-laget. Alle dopingavsløringene ble utslagsgivende.

Den tyske telegiganten har vært involvert i sponsing innen sykkelsporten i 16 år, men nå er eventyret over. Styret i selskapet gikk tirsdag ut og sa at de gir seg som sykkelsponsor med øyeblikkelig virkning.- Vi har bestemt oss for å gå til dette skrittet for å distansere oss og merkevaren T-Mobile fra det massive dopingproblemet idretten, og særlig sykkelsporten, sliter med, sa T-Mobile-sjef Hamid Akhavan etter at avgjørelsen var tatt.

Håpet lever

Kontrakten som nå er brutt, skulle opprinnelig løpe til 2010. Det er noe uklart hva som nå kommer til å skje med det tyske storlaget, der nordmannen Edvald Boasson Hagen har kontrakt fra årsskiftet.

Manager Bob Stapleton sier han håper at det fortsatt skal være en framtid for laget innen sykkelsporten, selv om hovedsponsoren nå er borte.

- Selvsagt håper vi det skal være mulig å kjøre videre med dette laget. vi satser på å være med videre, både på landeveien og i kampen mot doping innen profesjonell sykkelsport, sa Stapleton i en kommentar.De forhandlingene som er ført mellom sponsoren og laget kommer til å forbli fortrolige. Det er begge partene enige om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer