Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Doptatt snowboarder skal bruke gassmaske

NAGANO (NTB-AFP): Ross Rebagliati fikk beholde OL-gullmedaljen sin selv om han testet positivt på marihuana. - Nå skal jeg endre livsstil. Og jeg tar på meg gassmaske når jeg skal på fest, sa snøbrettkjøreren i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rebagliati, som påstår at det var passiv marihuana-røyking som ga utslag på doping-testen hans, sier at han har lært noe av sin opplevelse, og tror at det er et avskrekkende eksempel for ungdommen.

  - Jeg skal bytte livsstil nå, men vennene mine svikter jeg ikke. De ga meg fenomenal støtte da det stormet som verst. Jeg får heller ta med meg gassmaske på festene, sa han.

  Halfpipe-kjørerne markerte støtte til Rebagliati under sin OL-finale i går. Noen timer senere ble canadieren igjen plassert øverst på lista i storslalåm.

GASSMASKE:</B> Ross Rebagliati fikk beholde OL-gullet sitt selv om han avga positiv prøve på marihuana: - Heretter bruker jeg gassmaske når jeg går på fest, sa canadieren som fastholder at han var offer for passiv røyking.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!