Doptestet før skjebnekamp

LARVIK (Dagbladet): Tonje Larsen og sju andre Larvik-spillere ble i går dopingtestet - og det under den siste treningen før avreise til den avgjørende semifinalen i Champions League mot Kometal Skopje.

Verken trener Ole Gustav Gjekstad eller Larvik-spillerne likte å få besøk av Norges Idrettsforbunds dopingkontrollører i går. Den siste gjennomkjøringen før avreise ble ikke helt som planlagt.

Forstyrret

- Det er fint at de kommer, men treningen ble litt annerledes. Vi fikk ikke tid til å gjennomgå det taktiske, sier trener Ole Gustav Gjekstad til Dagbladet.

Larvik får besøk av dopingkontrollører et par ganger i året. Ingen er blitt tatt for doping ennå, noe Larsen neppe tror vil skje.

- Vi har ikke noe å tjene på å dope oss, håndballspillere må være gode i mange forskjellige ting. Jeg har ikke hørt om noen i min idrett som har dopet seg, sier hun.

Larvik-jentene dro fra Gardermoen klokka sju i dag morges. Jentene drar ikke til Makedonia for å sikre sjumålsledelsen.

- Det er viktig å score mål tidlig. Vi må vise oss fram fra start og vise at vi spiller for å vinne, sier Gjekstad.

Bra borte

Bortestatistikken til Larvik i Champions League er imponerende. Laget har tapt bare én kamp, og spillerne ser ingen grunn til at de ikke vil lykkes også denne gangen.

- Det er ingen grunn til at vi ikke skal gå videre. Vi vet at vi kan, sier nøkkelspiller, Tonje Larsen.

PÅ DOPJAKT: Norges Idrettsforbunds dopingkontrollør Roar Eikenes sjekker Larviks Tonje Larsen på siste trening før avreise til Champions League-semifinalen i Makedonia.