Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dordi i vansker

Nytt tap i VM.

De norske curlingjentene sliter i VM i Canada. Tirsdag ble det et nytt tap for skip Dordi Nordby og hennes lag. Italia vant 7-5.

Den første omgangen endte med ett poeng til Norge. Italienerne tok imidlertid to poeng i den andre omgangen.

Norge slo tilbake og tok to viktige poeng i den tredje omgangen, men derfra og ut tok det unge italienske laget over kampen og snudde 2-3 til seier 7-5 med sikkert spill mot slutten.

Veien til sluttspillet ser dermed lang ut for det norske laget. Norge står med tre seirer og tre tap i turneringen. Norge spiller ny kamp natt til onsdag. Da møter de årets olympiske mester, Sverige, som står med fem strake seirer i mesterskapet. (ANB)

I TRØBBEL: Etter tap mot Italia i kveld spøker det for Dordi Nordby og Norge i curling-VM. Foto: SCANPIX
I TRØBBEL: Etter tap mot Italia i kveld spøker det for Dordi Nordby og Norge i curling-VM. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling