Dorsin etterlyser tydeligere RBK

- Mange av sjansene vi skaper kommer etter tilfeldigheter.

FOR UTYDELIGE: Kaptein Mikael Dorsin mener for mange av Rosenborgs sjanser kommer etter tilfeldigheter og etterlyser et tydeligere offensivt mønster. Trener Jan Jönsson vil innføre spilløkter også dagen etter kamp for å få det til å stemme bedre framover.Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
FOR UTYDELIGE: Kaptein Mikael Dorsin mener for mange av Rosenborgs sjanser kommer etter tilfeldigheter og etterlyser et tydeligere offensivt mønster. Trener Jan Jönsson vil innføre spilløkter også dagen etter kamp for å få det til å stemme bedre framover.Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Kaptein Mikael Dorsin mener mange av Rosenborgs sjanser kommer etter tilfeldigheter. Han vil ha et tydeligere offensivt mønster i RBK.

- Vi har skapt mange sjanser, men mye er kommet etter tilfeldigheter. Jeg ønsker at vi skal komme til flere sjanser etter et fast, offensivt angrepsmønster, sier Mikael Dorsin til Adresseavisen.

Han etterlyser mer trening på bevegelsesmønstre. Trener Jan Jönsson er enig i at laget varierer for mye i angrep. Svensken varsler mer formasjonstrening utover sommeren.

- Vi prater om å legge inn fotballøkter dagen etter kamp, hvor vi vil forsterke måten å spille på. Det blir lav intensitet i beina, men høy intensitet i hodet, Jönsson.

Rosenborg ligger på femteplass i serien med 19 poeng. Sju poeng skiller opp til serieleder Strømsgodset. RBK har scoret 19 mål på 12 seriekamper. De fire lagene foran på tabellen har alle scoret mer enn de hvitkledde.

(NTB)