TIL TYSKLAND: Mange har trodd at Adnan Januzaj skulle satses på i Manchester United i år. Nå lånes han ut til Tyskalnd og Borussia Dortmund.Foto: AFP / JOHN THYS/ NTB Scanpix
TIL TYSKLAND: Mange har trodd at Adnan Januzaj skulle satses på i Manchester United i år. Nå lånes han ut til Tyskalnd og Borussia Dortmund.Foto: AFP / JOHN THYS/ NTB ScanpixVis mer

Dortmund låner Januzaj

Har spilt i alle Manchester Uniteds kamper i år.

Borussia Dortmund har sikret seg Manchester United-spiller Adnan Januzaj på lån ut årets sesong.

Det bekreftet den tyske storklubben selv mandag.

Den 20 år gamle belgieren skal den siste tiden ha vært på radaren til en rekke europeiske storklubber. Tottenham, Olympique Marseille og Valencia er alle satt i forbindelse med stortalentet.

- Adnan er en spiller av høy kvalitet og samtidig en meget anvendelig spiller som kompletterer angrepet vårt, sier Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc.

Hovedpersonen selv er glad for å bytte til tysk fotball.

- Borussia Dortmund er en stor klubb og skal fansen skal angivelig være fantastisk her. Jeg ønsker å utrette store ting for denne klubben, sier Januzaj.

Minuset er at belgieren ikke vil kunne bidra for sin nye klubb i mesterligaen - i og med at han allerede har vært på banen i turneringen for United.

Januzaj har vært involvert i alle Manchester Uniteds kamper denne sesongen. I 1-0-seieren over Aston Villa ble han matchvinner.

Borussia Dortmund har åpnet årets tyske ligasesong strålende med tre seirer på like mange forsøk.

Adnan Januzajs kontrakt med Manchester United løper til 2018.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram