Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dortmund ligger sist i Bundesligaen - Klopp nekter å trekke seg

- Så lenge ikke noen kommer som sier de kan gjøre bedre, trekker jeg meg ikke.

NEDTUR: Etter søndagens 0-2-tap for Eintracht Frankfurt, er Borussia Dortmund helt sist i tysk Bundesliga. Men trener Jürgen Klopp kommer ikke til å gå av. Foto: EPA/ROLAND WEIHRAUCH
NEDTUR: Etter søndagens 0-2-tap for Eintracht Frankfurt, er Borussia Dortmund helt sist i tysk Bundesliga. Men trener Jürgen Klopp kommer ikke til å gå av. Foto: EPA/ROLAND WEIHRAUCH Vis mer

Etter søndagens 0-2-tap for Eintracht Frankfurt, er Borussia Dortmund helt sist i tysk Bundesliga. Men trener Jürgen Klopp kommer ikke til å gå av.

Selv om Dortmund har overbevist i mesterligaen denne sesongen, har resultatene i hjemlig serie vært begredelige. Tapet mot Eintracht Frankfurt var klubbens åttende tap på tretten kamper i årets Bundesliga og sendte storklubben ned på sisteplass.

Jürgen Klopp har blitt hyllet for sitt arbeid i klubben, men med resultatene i årets Bundesliga har flere begynte å rope på trenerens avgang. Det kommer ikke til å skje frivillig.

- Jeg er ansvarlig for dette, og så lenge ikke noen kommer og sier de vet om noen som kan gjøre jobben bedre, kommer jeg ikke til å trekke meg, sier Klopp ifølge goal.com.

Dortmund-spillerne gikk av banen til pipekonsert fra egne fans søndag. Klopp forstår fansen, men bedyrer at mannskapet gjør så godt de kan.

- Jeg har forståelse for fansens frustrasjon, det er helt i orden, men spillerne gir alt, sier den karismatiske treneren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling