Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dortmund-sjefen forbløffet: - Ingen logiske eller taktiske årsaker til tapet

Tuchel mener comebacket virket forutbestemt.

I HUNDRE: Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde sin største kveld så langt som sjef på Anfield. For Thomas Tuchel ble det en stor nedtur. Her trøster han Mats Hummels med Daniel Sturridge til venstre. Foto: SCANPIXReuters / Carl Recine
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
I HUNDRE: Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde sin største kveld så langt som sjef på Anfield. For Thomas Tuchel ble det en stor nedtur. Her trøster han Mats Hummels med Daniel Sturridge til venstre. Foto: SCANPIXReuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONLY. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Liverpool - Borussia Dortmund 4-3 (5-4 sammenlagt).

Det var Jürgen Klopp som kom seirende ut av duellen med arvtageren i Borussia Dortmund, Thomas Tuchel.

Og mens Klopp var i ekstase etter den vanvittige kampen, slet Tuchel med å finne forklaringer på hva som skjedde der på Anfield i andre omgang.

- Jeg kan ikke forklare hva som skjedde, for det vil antyde at det var logiske eller taktiske årsaker til resultatet, og jeg tror ingen av delene var tilfelle, sier han, ifølge Guardian.

- Det er rart, det virket som vi sluttet å tro på oss selv. Vi turde ikke lenger angripe, vi bare forsvarte oss, og hver eneste supporter på tribunen virket som de visste det ville komme et heldig treff helt på slutten. Det var som om det var forutbestemt, filosoferer Tuchel.

Måtte beklage Klopp-språk Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde god grunn til å være høyt oppe etter gårsdagens fantastiske kvartfinaleavansement i Europa League. Men å ta helt av, nektet han å gjøre.

For da TV-kanalen BT Sport spurte om laget hans etter seieren over Borussia Dortmund er favoritter til å vinne hele turneringen, og dermed ta seg direkte til neste års Champions League, reagerte tyskeren kontant:

- Ikke spør meg om denne dritten (shit), svarte Klopp - og tvang BT til å unnskylde språkbruken overfor seerne hjemme, skriver Guardian.

Herlig kveld Klopp, som så sedvanlig engasjert og animert ut på sidelinja i 90 minutter pluss, mener naturlig nok at Liverpool nå må få lov til å konsentrere seg om neste oppgave først.

- La oss komme oss gjennom semifinalen først. Vi har akkurat spilt en fantastisk, enestående kamp, men vi kommer til å trekke en sterk motstander i neste runde, og da må vi gjenta det hele, sier tyskeren.

Laget hans viste i det minste at viljen og pågangsmotet er på plass. Etter et åpningskvarter der Klopps gamle klubb så ut som en million nystrøkne euro, kjempet Liverpool seg tilbake.

Sluttminuttene var ikke mindre enn imponerende.

- Det var en herlig, herlig kveld. Fotball på sitt beste, en nydelig kamp for alle involverte, sier Jürgen Klopp til Guardian.

- Vi prøvde å være modige, men det er vanskelig når du havner bak så tidlig. Likevel syns jeg resultatet til slutt var fortjent. Vi var kanskje litt heldige her og der, men vi sluttet aldri å prøve, og skapte masse sjanser, sier Klopp.

Semifinalene trekkes kl. 12.30, og Sevilla, Sjaktar Donetsk og Villarreal er med Liverpool inn blant de siste fire.

Hele Norges coronakart