STORKAMP: Liverpool-manager Jürgen Klopps duell med gamleklubben Borussia Dortmund er høydepunktet i kvartfinalen i europaligaen. Foto: Magi Haroun/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
STORKAMP: Liverpool-manager Jürgen Klopps duell med gamleklubben Borussia Dortmund er høydepunktet i kvartfinalen i europaligaen. Foto: Magi Haroun/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

Dortmund-stjerne: - Vi er desperate etter å slå Klopp

Mats Hummels vil sende eks-treneren ut av Europa League.

Liverpool-manager Jürgen Klopps duell med gamleklubben Borussia Dortmund er høydepunktet i kvartfinalen i europaligaen, og Mats Hummels sier han er desperat etter å sende eks-treneren ut av turneringen.

Lagenes første møte spilles i Tyskland 7. april, og det blir Klopps første kamp i Dortmund siden han forlot klubben i fjor.

- Vi er desperate etter å slå Klopp når vi møter Liverpool. Vi er nødt til å slå ham, sier Hummels til ZDF, ifølge Sky Sports.

Midtstopperen var en nøkkelspiller da Klopp førte Dortmund til to strake ligatitler, og han sier treneren kan vente seg en fin velkomst og avskjed når han leder Liverpool mot dem.

- Men jeg håper å drive ham til vanvidd i mellomtiden. Det er en kamp som vil få mye oppmerksomhet, og det blir spesielt for spillerne å møte Klopp igjen. Det blir interessant, også emosjonelt sett, sier Hummels.

Returoppgjøret spilles i Liverpool 14. april.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram