MØTTE IKKE OPP: Borussia Dortmunds stjerneskudd Ousmane Dembélé møtte ikke op på trening i dag. Foto: REX/Shutterstock/NTB Scanpix
MØTTE IKKE OPP: Borussia Dortmunds stjerneskudd Ousmane Dembélé møtte ikke op på trening i dag. Foto: REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

Dembele forsvunnet

Dortmund-stjerne møtte ikke opp på trening. Klubben vet ikke hvor han er

Barcelona-linkede Ousmane Dembélé (20) har forsvunnet.

(FourFourTwo): Borussia Dortmunds stjerneskudd Ousmane Dembélé (20) har vært sterkt linket til Barcelona etter at katalanerne solgte Neymar til PSG.

Det har kommet flere rapporter på at unggutten ønsker seg til den spanske klubben, og i dag ble det helt ytterligere bensin på det bålet, for Borussia Dortmund-manager Peter Bosz forteller at 20-åringen ikke møtte opp på trening.

- Dembélé møtte ikke opp på trening i dag. Vi forsøkte å få tak i ham og håper ikke det har skjedd noe, sier Bosz på en pressekonferanse i dag ifølge tyske Bild.

Det er ikke bekreftet om dagens forsvinningsnummer har noe å gjøre med en mulig Barcelona-overgang. Det som er kjent er at Barcelona ønsker seg angriperen tjenester, og Bild mener at han allerede er enig med Barcelona om de personlige betingelsene.

Engelske Sky Sports er blant avisene som har meldt at Dortmund ikke er villig til å selge sin juvel for mindre enn 135 millioner pund (rundt 1,35 milliarder norske kroner). Det er langt mer enn det Barcelona ønsker å betale.

Dembélé scoret 10 mål på 49 kamper forrige sesong etter å ha kommet fra franske Rennes for rundt 130 millioner norske kroner. For de som liker konspirasjonsteorier, kan det nevnes at Dembélé har fjernet Borussia Dortmund fra både Instagram- og Twitter-profilen sin.

SESONGSTART: Premier League er tilbake og Dagbladets ekspertpanel diskuterer gullkampen, overgangene og årets spillere. Tidligere Chelsea-profil Erland Johnsen snakker om da han ble kastet ut av Abramovich, meide ned Ryan Giggs og hva han hadde kostet som spiller i dag. Gjester: Morten Langli, Morten Pedersen og Erland Johnsen. Vid... Vis mer