Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut
BLE IMPONERT: Marc Bartra, her i aksjon under kampen mot Schalke, ville treffe fan etter å ha sett bilde av henne på tribunen. Foto: AP /Martin Meissner/ NTB Scanpix
BLE IMPONERT: Marc Bartra, her i aksjon under kampen mot Schalke, ville treffe fan etter å ha sett bilde av henne på tribunen. Foto: AP /Martin Meissner/ NTB Scanpix Vis mer

Bundesliga

Dortmund-stjerne så dette bildet: - Finn den dama for meg!

Søkte fan-hjelp på twitter.

(Dagbladet): Borussia Dortmund-stjerna Marc Bartra ble så imponert over bildet han så etter lokaloppgjøret mot Schalke 04 i Bundesliga forrige lørdag, at han kastet seg på twitter for å få hjelp, skriver den svenske avisa Expressen.

- Jeg vil møte denne kvinnen! Kan du hjelpe meg å finne henne? Jeg vil gi henne drakta mi, skrev Bartra, og fikk enorm respons.

Mer enn åtte tusen retvitret meldinga med bildet der en enslig kvinne i Dortmund-drakt sitter midt i et helblått Schalke-felt. Ikke alle tar sjansen på det i det tidvis hete Ruhr-derbyet.

Det gikk ikke lang tid før Bartra fikk sporet henne opp. I den gule drakta satt Stefanie Adam-Paap, eller Steffi, som hun kalles.

I går møttes de to på Dortmunds treningsfelt der Bartra overrakte den signerte kamptrøya han hadde lovet.

- Herlig å møte Steffi i dag. Det har vært en verdig oppgave og en sann glede, skriver Bartra på sin twitter-konto.

Grunnen til at Steffi satt midt blant Schalke-fansen var selvfølgelig familiebåndet. Hun er gift med Guido som er svoren Schalke-fan.

Da Bartra og Steffi møttes i går, fulgte Guido med på lasset. Og gjemt i en Dortmund-pose hadde Guido planlagt en liten overraskelse for Bartra også.

Etter at Steffi hadde fått sin kampdrakt, dro Guido fram en Schalke-drakt med Bartras navn på i retur, skriver ESPN.

- Det skyldte jeg mine blå, sa han til ESPN, men fikk ikke helt betalt for gesten.

Bartra skal ifølge samme kanal ha avslått den blå presangen fra Guido.