Dortmund-stjerne sjokkert over alderen til Odds supertalent

- Hæ? Er det sant? Hva i helvete?

IMPONERTE: 17 år gamle Rafik Zekhnini (nr. fire fra høyre) ble trukket fram av Dortmund-kaptein Mats Hummels som en overraskende god spiller. 
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
IMPONERTE: 17 år gamle Rafik Zekhnini (nr. fire fra høyre) ble trukket fram av Dortmund-kaptein Mats Hummels som en overraskende god spiller. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKAGERAK ARENA (Dagbladet): Etter at Borussia Dortmund snudde Odds 3-0-ledelse til 3-4 i sluttminuttene foran et fullsatt Skagerak Arena forteller den tyske stopperstjerna Mats Hummels at han lot seg imponere stort av hjemmelagets venstre kant Rafik Zekhnini.

- Odd var bra. De hadde to gode kantspillere - spesielt han på venstre. Han var en rask og fin spiller. Vi visste at de kunne skape problemer for oss og det gjorde de i dag, sier Hummels, med flere norske journalister rundt seg.

Etter et kort intervju med VGTV, stoppet Hummels på vei ut av pressesonen da han fikk høre at skiensgutten Zekhnini bare er 17 år gammel.

- Hæ? Er det sant? Er han virkelig 17 år? Hva i helvete? spør Hummels, som var med å ta VM-gull med Tyskland sist sommer.

Herjet Zekhnini brukte i underkant av 16 sekunder på å sette opp Odds første scoring, da han dro av Dortmund-back Gonzalo Castro og la et perfekt vektet innlegg til Jone Samuelsen som headet inn 1-0.

Utover i oppgjøret fortsatte unggutten å vise en modenhet i spillet sitt som man sjelden ser hos en 17-åring. Med flere gode involveringer gjorde Zekhnini arbeidsdagen så vanskelig for Castro, at backen ble byttet ut i pausen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer