Dortmund-stjerne ut mot tyske lag:- Det er for mange som er redd Bayern

Ber klubber skjerpe seg.

STJERNE:  Mats Hummels.  Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Mats Hummels. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De fleste tyske klubber frykter Bayern München, mener Dortmund-stopper Mats Hummels. Han håper å kunne fjerne redselen.

- I Tyskland er det for mange klubber som er redde for Bayern, både på banen og når de snakker om klubben. Det er noe de bør kutte ut. Man har på følelsen at mange allerede før sesongen har avskrevet muligheten til å ta poeng mot dem, sa midtstopperen til Kickers.

Hummels sier at han mener mange går på banen for å begrense skadene når de møter den regjerende mesteren, istedenfor å satse på å ta poeng.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Det ble eksemplifisert av Paderborn-trener André Breitenreiter sist sesong. Han takket Bayern for erfaringen laget fikk da de tapte 0-6 mot seriemesterne.

Dortmund endte som nummer sju i Bundesliga sist sesong etter en elendig sesongstart. Nå har Thomas Tuchel tatt over som klubbens trener. Hummels er klar på at topp fire, som gir mesterligaplass, er et minstekrav kommende sesong.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer