TRENER:  Jürgen Klopp. FOTO: NTB SCANPIX
TRENER: Jürgen Klopp. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Dortmund-supporter ville tjene penger på Klopps brukte tyggis

Lagt ut på auksjon.

(Dagbladet): Jürgen Klopp er en meget aktet trener i den tyske Bundesliga-klubben Borussia Dortmund. Så aktet er 46-åringen at han på ryktebørsen også kobles til Barcelona og Manchester United.

Med dette i bakhodet håpet kanskje Dortmund-supporteren at han kunne tjene gull og grønne skoger denne uka. Etter tirsdagens cupkamp mot Wolfsburg - som Dortmund vant 2-0 - fikk supporteren tak i tyggisen som Klopp hadde brukt under kampen.

Deretter gikk han inn på auksjonsnettstedet eBay, og forfattet følgende tekst:

«Du byr nå på tyggisen som Jürgen Klopp spyttet ut ved full tid tirsdag. En vakt ga den til meg etter at jeg snakket med ham. Den er et must for enhver supporter som har kjærlighet til BVB (Ballspielverein Borussia Dortmund).»

62 bud Allerede samme kveld som annonsen ble lagt ut, strømmet 62 bud inn. Det høyeste budet var på 150 euro, eller i overkant av 1200 kroner.

Auksjonen skulle fortsette neste dag, men ble kansellert. Deretter startet den på nytt med en utsalgspris på én euro, før sida forsvant, skriver avisa Ruhr Nachrichten, som også har bilde av den «ettertraktede» tyggisen.

Muligens var det erkjennelsen av at varen var litt for godt brukt som førte til at auksjonen ble stoppet ...

Meningsmåling Den spanske sportsavisa Marca presenterte for øvrig en interessant meningsmåling langfredag. Etter en miserabel sesong ønsker 31,3 prosent av Barcelona-supporterne at Klopp skal bli ny trener i klubben.

21,4 prosent går for den tidligere suksesstreneren Pep Guardiola, mens 16 prosent vil ha Luis Enrique. Den nåværende treneren, Gerardo «Tata» Martino, er ønsket av 13,4 prosent.

Klopp har blant annet vunnet Bundesliga to ganger med Dortmund. I fjor tapte laget 2-1 for Bayern München i Champions League-finalen.

STJERNE:  Jürgen Klopp har en meget høy status i Borussia Dortmund. FOTO: NTB SCANPIX
STJERNE: Jürgen Klopp har en meget høy status i Borussia Dortmund. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer