Kan forsvinne:  Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan kan bli å se i Premier League neste sesong. Foto: REUTERS / Ina Fassbender
Kan forsvinne: Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan kan bli å se i Premier League neste sesong. Foto: REUTERS / Ina FassbenderVis mer

Dortmundstjerner kan havne i Premier League

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet) Arsenal er ofte nevnt på overgangsmarkedet om dagen. Klubben har som kjent jaktet Vardy og linkes nå til Dortmunds midtbanestjerne Henrikh Mkhitaryan. Armeneren har kun et år igjen av kontrakten med den tyske klubben, og kan bli solgt til Arsenal for 25 millioner pund, skriver The Sun. Den britiske avisen the Independent melder også at Mkhitaryan har avslått et kontrakttilbud fra Dortmund og klubben må selge i år for å unngå at midtbanespilleren får gå gratis neste år.

En annen som kan forlate Borussia Dortmund til fordel for Premier League er Pierre-Emerick Aubameyang. Manchester City skal være forberedt på å betale 50 millioner pund for spissen som har imponert i Bundesligaen denne sesongen. Pep Guardiola og City skal være ivrige etter å lokke spilleren til England til fordel for Spania ettersom Real Madrid også er interessert i spissen, melder the Daily Mirror.

Det er full forvirring rundt Leicesters Riyad Mahrez denne sommeren. Spilleren har uttalt at han ønsker å forlate klubben etter sesongens triumf. Arsenal har vært hyppig linket til spilleren i flere medier, mens the Daily Mirror avviser påstandene. Ifølge dem ønsker Arsenal kun Jamie Vardy fra midlandsklubben.

Newcastletrener Rafael Benitez håper å kunne overbevise Moussa Sissoko om å bli i klubben, til tross for spillerens frieri til Arsenal. Midtbanespilleren har uttalt at han vil følge i fotsporene til sine franske forbilder og at «Arsenal er klubben i hans hjerte». Benitez vil ikke la spilleren gå uten kamp og krever minst 20 millioner pund i følge Sunderland Echo.
 
Øvrige rykter:

Chelseas Nemanja Matic ønsker seg til Manchester United (the Sun)

Liverpool vil tilby 30 millioner pund for Southamptonspissen Sadio Mane (the Sun)

Manchester United og Chelsea ønsker seg PSG forsvarer Marquinhos (Daily Express)

Liverpools Martin Skrtel er på vei til Besiktas etter at Middlesbrough sa nei til å signere spilleren (Northern Echo)

Real Madrids James Rodriguez er ikke til salgs. (AS)

Middlesbrough jobber for å fornye kontrakten til Daniel Ayala (Northern Echo)

Athtltic Bilbao forventes å legge inn bud på Chelseas Cesar Azpilicueta (Daily Mirror)

Chelsea har blitt koblet til Juventus forsvarer Kwadwo Asamoah. (Daily Mirror)

* Dagbladet og FourFourTwo vil følge overgangsmarkedet Premier League-klubbene opererer i tett de neste månedene. De største overgangene i de andre store ligaene vil også bli omtalt. Følg med for de siste oppdateringene.

Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.