LIK SIN BROR: Marouane Fellainis bror kom til Chelseas spillerhotell for å hente kampbilletter. Der trodde folk han var Maroune Fellaini. Foto: EPA/WILL OLIVER/NTB Scanpix
LIK SIN BROR: Marouane Fellainis bror kom til Chelseas spillerhotell for å hente kampbilletter. Der trodde folk han var Maroune Fellaini. Foto: EPA/WILL OLIVER/NTB ScanpixVis mer

Dørvakt holdt på å ødelegge Mourinhos Fellaini-plan - reddet av Google

Hevdet han hentet billetter for å se kampen som tilskuer.

(Dagbladet): Chelsea-manager José Mourinho fikk skryt fra flere hold etter den taktiske triumfen mot Manchester United i helga. En nøkkel til suksess var å ta formspiller Marouane Fellaini ut av kampen, noe Chelsea-spillerne fikset med glans.

Mourinho har fortalt at han forberedte spillerne på å kjempe ekstra hardt i egen boks før møtet med Fellaini og United, og 20-åringen Kurt Zouma fikk jobben med å være frimerke.

Men etter å ha forberedt seg på møtet med den høyreiste belgieren, kom plutselig beskjeden om at ikke Fellaini ville starte kampen likevel. Kilden var en dørvakt på hotellet hvor Chelsea-spillerne oppholdt seg.

Dørvakta fortalte at Fellaini tok bilder med fans i hotellresepsjonen.

- Han sa at Fellaini ikke ville spille fordi han var her for å få billetter til kampen fra Eden Hazard. Han gikk kledd i jeans og hverdagstøy, sier Mourinho ifølge Daily Mirror.

Eden Hazard er belgisk, og det er ikke unaturlig at duoen henger sammen, men Mourinho fikk det ikke til å stemme.

- Så jeg gikk på Google og tastet inn «Fellaini» og «bror». Fyren er lik. Så tok jeg med bildet til dørvakta. Jeg sa: «Han her eller han der?». Han ser på meg og sier: «Han her», sier Mourinho.

Dørvakta pekte på broren Mansour Fellaini, og manageren kunne puste lettet ut over at kamplanen fortsatt gjaldt. Brødrene Fellaini har nærmest samme hårfrisyre, og det er lett å ta feil av duoen.