Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dos Santos: - Smålig av Start

Molde risikerer å miste plassen i semifinalen i cupen som følge av at innbytter Martin Andresen ikke sto oppført på dommerkortet. - Smålig og lite fair, skriver Molde-spiller Freddy dos Santos om Starts protest på sin hjemmeside.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I formiddag sendte daglig leder i Start, Per Emil Wikøren, protesten til Norges Fotballforbund. Forbundet skal behandle saken de nærmeste dagens, og en løsning kan ventes like over helga. For Freddy dos Santos og de andre Molde-spillerne stilnet seiersjubelen da det ble klart at Start skulle legge inn protest.

På sin hjemmeside skriver Molde-backen:

«En helt klart spilleberettiget spiller, Martin Andresen, ble glemt ført opp på dommerkortet av vår oppmann. En ren menneskelig feil, og en bagatell. At dette skal være et grunnlag for å sende Start til semifinalen etter at de tapte på en ærlig måte for oss er for meg uforståelig.»

Molde avventer nå NFFs avgjørelse i spenning.

Dos Santos er skuffet over Start:

«Jeg hadde ikke hatt problem med å forstå det hvis han av en eller annen grunn ikke var berettiget til å spille. Nå synes jeg det bare virker smålig og lite fair av Start.»