HULL I HJERTET: I går gjennomgikk VIF-spilleren Freddy Dos Santos en vellykket hjerteoperasjon. Foto: Trond Reidar Teigen  / SCANPIX
HULL I HJERTET: I går gjennomgikk VIF-spilleren Freddy Dos Santos en vellykket hjerteoperasjon. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

Dos Santos er hjerteoperert

Vellykket inngrep.

(Dagbladet.no): 28. juli ble Freddy Dos Santos sykmeldt på ubestemt tid. 32-åringen hadde slitt med hodepine og en utredning på Ullevål sykehus avdekket et lite hull mellom hjertekamrene hos spilleren.

I går ble Vålerenga-spilleren operert, melder Vålerengas hjemmeside. Inngrepet beskrives som vellykket, og allerede i dag ble Dos Sanots utskrevet fra Ullevål sykehus.

- Han hadde et håp om å være tilbake i full trening i løpet av et par uker, men har fått en to måneders sykemelding av legene for å ikke ta noen sjanser. Freddy kan starte lett opptrening om et par uker, skriver Vålerenga.

Veteranen uttalte tidligere i sommer at han håper å være tilbake i spill i løpet av høsten.

Dos Santos har vært i Vålerenga siden 2001 og har bekledd de fleste roller på laget, unntatt keeper. Han har vunnet ett seriemesterskap og to cupmesterskap med osloklubben.