Dos Santos legger opp i november

Begynner i TV 2.

TV-EKSPERT: VIFs Freddy dos Santos skal snakke om fotball i stedet for å spille når sesongen er over. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
TV-EKSPERT: VIFs Freddy dos Santos skal snakke om fotball i stedet for å spille når sesongen er over. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

Freddy dos Santos gjør seg klar for sin siste sesong i Vålerenga. 34-åringen legger opp etter 2011-sesongen, melder Aftenposten.

- Jeg har gått og kjent litt på det en stund. Jeg synes det er kjempegøy med fotball, og det blir både supertrist og vemodig å slutte. Men da jeg fikk muligheten til å gjøre noe annet, føltes det riktig, sier dos Santos til Aftenposten.

Etter sesongen skal den tidligere Skeid- og Molde-spilleren jobbe i TV 2.

- Han er en ressurs som kan brukes i mange roller i satsingen vår, både som ekspert og programleder. Han er en herlig fyr med et godt fotballhode kombinert med folkelighet, humor og formidlingsevne, sier TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen.

Dos Santos ble seriemester med Vålerenga i 2005. Oslo-laget seiler opp som en utfordrer i årets gullkamp. Både i 2002 og 2008 ble den allsidige spilleren norgesmester. Årets sesong blir den tiende og siste i Vålerenga.

(NTB)