Dos Santos skriver selvbiografi

Med arbeidstittel «En liten tjukk gutt fra Teisen».

(Dagbladet.no): - Det er veldig flaut å skrive en selvbiografi når man er 31 år, sier Freddy dos Santos til Aftenposten.

- Jeg har jo ingenting å fortelle om.

Akkurat det siste er vel ikke helt nytt for mange av dem som har utgitt selvbiografier de siste årene, men dos Santos\' grunner for å gi ut sin er litt uvanlige.

- Dette var aldri min plan. Jeg er ofte gjest hos Alexander Schau og Thomas Aune i FK Fotball på P3, og de gjør stadig veddemål med meg. Hvis Vålerenga taper må jeg gjøre noe de har valgt. Nå i det siste har lytterne fått bestemme hva jeg må gjøre, og dermed har det eskalert. Det er ikke snakk om en kasse cola lenger, forteller dos Santos.

Gutta i FK Fotball er veldig fornøyde med første utkast, og skal sende det til forlagene Cappelen, Aschehoug og Gyldendal for vurdering.

- Vi begynner å få troa på at noen av dem slår til, skriver de i bloggen sin.

Freddy selv håper forlagene kaster selvbiografien i søpla.

Du kan lese et utdrag av første kapittel på FK Fotballbloggen, eller på Vålerengas nettsider.

NÅ OGSÅ I BOKFORM? Freddy dos Santos er snart i alle kanaler om et av de store forlagene tenner på selvbiografien han er presset til å begynne på. Foto: SCANPIX/ KYRRE LIEN
NÅ OGSÅ I BOKFORM? Freddy dos Santos er snart i alle kanaler om et av de store forlagene tenner på selvbiografien han er presset til å begynne på. Foto: SCANPIX/ KYRRE LIEN Vis mer
Dos Santos skriver selvbiografi