Dos Santos skriver selvbiografi

Med arbeidstittel «En liten tjukk gutt fra Teisen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Det er veldig flaut å skrive en selvbiografi når man er 31 år, sier Freddy dos Santos til Aftenposten.

- Jeg har jo ingenting å fortelle om.

Akkurat det siste er vel ikke helt nytt for mange av dem som har utgitt selvbiografier de siste årene, men dos Santos\' grunner for å gi ut sin er litt uvanlige.

- Dette var aldri min plan. Jeg er ofte gjest hos Alexander Schau og Thomas Aune i FK Fotball på P3, og de gjør stadig veddemål med meg. Hvis Vålerenga taper må jeg gjøre noe de har valgt. Nå i det siste har lytterne fått bestemme hva jeg må gjøre, og dermed har det eskalert. Det er ikke snakk om en kasse cola lenger, forteller dos Santos.

Gutta i FK Fotball er veldig fornøyde med første utkast, og skal sende det til forlagene Cappelen, Aschehoug og Gyldendal for vurdering.

- Vi begynner å få troa på at noen av dem slår til, skriver de i bloggen sin.

Freddy selv håper forlagene kaster selvbiografien i søpla.

Du kan lese et utdrag av første kapittel på FK Fotballbloggen, eller på Vålerengas nettsider.

<b>NÅ OGSÅ I BOKFORM?</b> Freddy dos Santos er snart i alle kanaler om et av de store forlagene tenner på selvbiografien han er presset til å begynne på. Foto: SCANPIX/ KYRRE LIEN
NÅ OGSÅ I BOKFORM? Freddy dos Santos er snart i alle kanaler om et av de store forlagene tenner på selvbiografien han er presset til å begynne på. Foto: SCANPIX/ KYRRE LIEN Vis mer
Dos Santos skriver selvbiografi

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer