Døve Mohamméd møtte Zlatan i Norge, lærte ham tegnspråk

- Det var stort.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic er i Norge denne helga i forbindelse med privatlandskampen mot Sverige med avspark seinere i dag. I den anledning var det Mohamméd Elmi (26) fikk møte sitt store idol.

26-åringen fra Somalia hadde hørt at det stotre idolet var i Norge, og besøkte derfor flere hoteller i Oslo med håp om å treffe på PSG-stjernen. Da han kom til Radisson Hotel i Nydalen fikk han napp.

I resepsjonen sto plutselig Zlatan, og en drøm gikk i oppfyllelse.

Mohamméd ble veldig syk som baby i Somalia. Det førte til hjernehinnebetennelse som seinere gjorde at hørselen forsvant. Han ville derfor vise Zlatan tegnspråk.

- Jeg ga Zlatan en klem og spurte om han vill lære å si «Sverige/Svensk» på tegnspråk, skriver Mohamméd Elmi, med hjelp fra kameraten til Dagbladet.

Som du kan se i videoen over, så var ikke svensken vondt å be. Han gjorde den samme bevegelsen som Elmi og smilte som en sol etterpå. Det var et rørende øyeblikk for 26-åringen.

- Det var stort. Jeg ønsker å møte han igjen, og denne gangen kanskje spille fotball med ham, skriver Elmi.

Han tror Zlatan skjønte tegnspråket, noe som betydde mye for Elmi.

- Han har vært et forbilde siden jeg var liten. Jeg ser opp til han fordi han har gått igjennom mye som person og utviklet seg, skriver Elmi.

Elmi spiller selv fotball på Veitvet i 6. divisjon.