Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Downing ga Rodgers svar på tiltale

Fikk kjeft av sjefen - ble matchvinner mot styrtrike Anzji.

HOPPENDE GLAD: Stewart Downing gratuleres av lagkameratene etter en kanon av et skudd. Målet ble det eneste i kampen mellom Liverpool og Anzji. Foto: JON SUPER / AP / NTB SCANPIX
HOPPENDE GLAD: Stewart Downing gratuleres av lagkameratene etter en kanon av et skudd. Målet ble det eneste i kampen mellom Liverpool og Anzji. Foto: JON SUPER / AP / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Liverpool - Anzji 1-0.

Stewart Downing fikk offentlig kritikk av Liverpool-manager Brendan Rodgers tidligere denne måneden.

- Den store utfordringen for ham er å vise at han brenner for dette, at han er villig til å kjempe. Talent alene er ikke nok. Du må jobbe hardt, du må blø for drakta, sa Rodgers da.

Downing har slitt med å overbevise siden overgangen fra Aston Villa i fjor sommer. Men i kveld ble han matchvinner og helten for et Liverpool-lag som hadde overtaket mot sin pengesterke russiske motstander, men sleit med å score.

Downing ble flyttet ned som venstreback etter at Glen Johnson ble byttet ut i pausen. Men åtte minutter inn i omgangen var Downing framme på vingen igjen, skar inn med ballen i beina og lappet til med høyrebeinet. Ballen suste inn i lengste hjørne, og målet ble det eneste i kampen.

Dermed vanket det ros på Downing fra sjefen.

- Stewart Downing scoret et glimrende mål. Han har en praktfull teknikk med begge bein. Han har hatt en vanskelig tid her, det har vært tøft, men han er en grei gutt og et viktig medlem av laget vårt og han fikk en god mottakelse av The Kop, sier Rodgers ifølge BBC.

Og matchvinneren selv sier følgende om kritikken fra Rodgers i et intervju sendt på Canal 9 etter kampen:

- Noen ganger må en manager gjøre det. Man må bare jobbe hardt og gi manageren noe å tenke på.

Young Boys slo Udinese 3-1 i den andre kampen i gruppa. Dermed topper Liverpool med seks poeng foran Anzji og Udinese som har fire hver. Young Boys tok sine første tre poeng i kveld.